Pomíjet v zapomnění

Pomíjet v zapomnění

Anotace: ...

Nepamatuji se na zítřek.
Staly se obavy skutečnými?
Pojď se mnou, včerejšek čeká.
Musím nalézt to, co mě hledá.
Vznáším se s patami na zemi.
Krok vřed a jeden vzad.
Pojď se mnou, nejvěrnější.
Bdím a ve snu vidím, odcházet lásku, svou jedinou naději.
Křičím, volám jméno.
Neodpovídá mi.
Slepče, slyšíš?
Srdce tluče pomalým rytmem úzkosti.
Necítíš?
Pátrám po naplnění.
Ztrácím se ve dne, přitom se brodím tmou.
Kde jsi?
Pozbyté slova, věty volám mezi světy.
Ozvěna odporuje, neodpovídá mi.
Autor TBti, 19.11.2016
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí