Čokoláda

Čokoláda

Krátké sledy tahanic
Když projíždíš tmou na seznámení
Ozvěna krvavých nálezů a ztrát u kolejí
Úzkostné stahy srdce třepotající se ve vzduchu
A svaly třesoucí se námahou

Pár let uběhlo od posledního pohledu do očí
Kdy jsem přestala mít ráda čokoládu
I tu hořkou
Vždyť to víš

Najednou jsi mi dal smysl
Jako když luskneš dvěma prsty
O sebe
Stejně hlasitě jako když pustíš spoušť
Přejedeš prsty přes vyschlé rty
A necháš na nich stopu
Blízkosti

Nadešly dny nových životů
Propletené sny
Záře jiných dostihových koní
I kapajícího potu vsakujícího se do země

Jen já stojím ve vlastním stínu
Planoucí
Hořká
Sladká

Jako čokoláda
Autor její alter ego, 21.11.2016
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, Luky-33, enigman, Iva Husárková, Nikita44, Ziny, Malá mořská víla, Jin&Jang, Lioness, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s lusky...

21.11.2016 13:26:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí