Bod zlomu

Bod zlomu

Anotace: Viděl jsem padat Fénixe ...

Viděl jsem padat Fénixe

Neshořel, zlomil si vaz

Damoklův meč viset na nitce

Pod ním se Nebojsu třást

 

Slyšel jsem šeptat ozvěnu

Co kolem mořských víl

Měnila slova na pěnu

V půllitrech, z nich jsem pil

 

Zažil jsem noci s múzami

I s démony bohužel

Jedna z těch bytostí řekla mi

Která jsem zapomněl

 

Že můžu znovu a znovu

Prožívat slzy i smích

Beztrestně do bodu zlomu

Hlavně se nezlomit.

Autor Bolder, 21.11.2016
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A křídla fénixe zas najít :-)

01.05.2019 11:13:34 | vlnka

Vydržať!!! :-)

22.11.2016 06:08:11 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí