Dvě v jednom Modru:-)

Dvě v jednom Modru:-)

Anotace: O blešce jak jsem slíbil, a za včerejšek, O červíčkovi:-)

Byla jedna bleška, ráda jiné štípala, měla s toho radost,
užitek i slast, však byla na ní nachystána past,
co zasela to sklidila.

Pejsek Alík zrovna čuchal k fence, bleška kazišučka vyskočila na něj,
zakousla se s chutí, psa Alíka do škrááábání nutí,
a bylo po sexu.

Náhle bleška zbystřila, začla se sebou škubat, škrábala se jako blázen,
ze psa spadla přímo na zem.
Vááálela se po zemi, drááásala si hrb, nechápala co se děje,
byla plná beznaděje.

A tak v jejím kožíšku, objevil se nový druh, bleška stokrát menší,
než je ona,
zakousla se s chutí do ní,
spadla opona.


//////////////////////////


O červíčkovi

Červíček byl malý, byl mlád, a měl stále hlad,
nebyl vybíravý, měl všechno rád,
mimo petlahví.

Jednou baštil v kontejneru, jednou na smeťáku,
někdy jabko, papal všechno, nebyl Pako.
Na Olšanech, jóó, Tam měl Hody!,
byl to klučík do nepohody.

Jednou však přišel i jeho den,
predááátoři ještě menší, udělali hostinu,
nanapsali ani pohřební listinu,
prostě ho sežrali.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 21.11.2016
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Kubíno, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, co zasela, to sklidila:-)

22.11.2016 13:08:36 | Jeněcovevzduchukrásného

Hahááá... pohádky... miluju pohádky, nejvíc ty bláznivé, nejvíc ty "jako", kde se používaj slova jako "pako" "kontejner" a "smeťák", bleška byla pěkná potvora. :-))

22.11.2016 06:21:15 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí