Lúka chvíle

Lúka chvíle

Anotace: ...

Vietor mi šepká smer,
verne má sprevádza,
sila hurikánu či pokora vánku.
Krokom bozkávam pôdu,
hopsaním spájam v sebe vánok, hurikán, bezvetrie,
na túto melódiu tancujem.
Sad révy dozrieva,
Bakchus velí zaboriť si vláčne pery,
farba krvi.

Som kvetom,
s ľahkosťou rastiem svetom,
tŕne ruže.
Autor Aurora, 22.11.2016
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítr je lahůdka...rád ho ochutnávám...

24.11.2016 23:36:17 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí