huron

huron

Anotace: věnováno

chtěl bych kotvit v přístavu (tvého klínu)

kráčet po molu (tvých zad)

 

přeříznout kotvící lano (tvůj vlas)

šeptat do lanoví (tvých vlasů)

 

přirazit k písčitým břehům (tvé boky)

dobít prázdná děla v podbalubí

hodit kompas přes palubu

 

chtěl bych být mořským příbojem (tvého klínu)

pod útesem (tvého klínu) 

teplými proudy oceánů (tvých orgasmů)

 

přílivem (tvých snů)

Autor Stavák, 23.11.2016
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Cyrda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za návštěvu.

24.11.2016 15:45:43 | Stavák

Moc hezké. :-)

24.11.2016 12:32:36 | Iva Husárková

další erotik

23.11.2016 17:59:18 | Cyrda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí