Cyklus života a umierania

Cyklus života a umierania

Anotace: ...

Niekde počuť plač ...
plač radosti,
bez starosti,
s dávkou nevinnosti,

plač lásky,

plač znovuzrodenia,
plač svetlom omámenia,
plač odpustenia,

Zatiaľ, čo niekde plameň zhasína...
na večnosť odplaví sa jeho duša -fragilná existencia,
hypoxia.

Svetlo či tma?
Kam len odletí tak krehká zrazu existencia?
Vreteno života sa pohľadom odvracia.

Pohár nektárom sa naplnil.

Je to jed či šťava večného života?
Živý nikdy neochutná.
Príliš intímna univerza nahota.
Autor Aurora, 24.11.2016
Přečteno 217x
Tipy 7
Poslední tipující: MiMiKa, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pár opravdu pěkných momentů ... za ně dík:*

...na večnosť odplaví sa jeho duša -fragilná existencia,
hypoxia ...

25.11.2016 08:32:54 | Ragnell

Ach aké prekrásne a duchovné:-)

25.11.2016 00:03:14 | Tvořilka Lenka

upřednostňuji šťávu...

24.11.2016 23:34:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí