Po vrchy shlédl cest

Po vrchy shlédl cest

Anotace: basnická podzimní netýkavka.


Po vrchy shlédl cest

 

Mlaskající listoví mezi proudy deště,

cáry svatebních závojů, tekutá tíživá níž,

pověz mi ještě, moudré přísloví,

však ty sám víš, že nedbám zákonů.

 

Omrzlé šípky, jak omrzelá identita,

a tři křížky na čele odhalují bahna,

jen čirá syntetika, prázdné významy vět,

prázdná ráhna a podivná rána na cele.

Autor Dominik Plesr, 25.11.2016
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí