Aha aha aha

Aha aha aha

Anotace: ... --- ...

Ten kdo se na svět jinak dívá
než skrz pěnu svého piva
nečte blesky supry aha
při debatě potom váhá…

nemá-li mlčet raději
když jiní spory svádějí
o tom kdo kde a kdy a s kým
i ten s tím hlasem nebeským

kdo rozvádí se a kde pařil
když život se mu nevydařil
s kterou další právě čeká dítě
zda při milování počínal si hbitě

jak kdejaká ta hloupá husa
na přání milence zvětšit si dala prsa
a když ji opustí a po šesté se žení
takový život přec není k vydržení

nacpe se práškama a psychiatra shání
než se jí nabídne zas jiný k milování
celá se rozzáří že teď ukáže světu
šup s novým poprsím zpět ke kabaretu

…do této debaty aktivně zapojit se zdráhá
zmůže se stěží jen na aha aha aha…
Autor Heron, 13.02.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc povedené a zábavné!!!

13.02.2007 18:39:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí