Spánek

Spánek

Anotace: To je tak, když se vám chce v práci spát.

Zavírám oči a chce se mi spát
Pod nehty u nohou zalézá mráz
Choulím se do vzduchu a hledám teplý kout
Včerejší kocovina se zmocnila mých pout
Prášky polykám bez vody, nikdo neřkl dost
Úleva přichází, nechci přejít ten most
Kosti zachrastí, zlomí se v půl
Srdce dotloukne v síle nočních můr.
Autor kiksik, 25.11.2016
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí