KOMU KLANÍ SE DRAK

KOMU KLANÍ SE DRAK

Anotace: napsáno jednomu mému dračímu příteli

Nezkrotně a nespoutaně
bije v hrudi jako zvon.
Prudké jako divoký kůň
to srdce draka.
Pěvci na něj pějí chválu
a není ho hoden žádný z králů.
Moudrosti draků se nevyrovná
nic,
ať chceš či nechceš,
cítíš se jako obyčejný prach,
když vidíš jak silný je drak.
Ať nejmoudřejším ho zvou,
nejsilnějším a se srdcem velikým,
když však labuť svými křídli mávne,
kdo jiný měl by se klanět,
nežli drak.
Autor Elvien, 13.02.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Draci patří mezi moje nejlepší přátele =O) Od té doby co je znám, můj život směřuje zcela novým směrem =O) a musím říct, že poslední dobou hodně veselejším =O)

13.02.2007 20:43:00 | Elvien

tebe ti draci, ale nějak zajímají. hezké

13.02.2007 18:37:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí