Dotýkat se tmy

Dotýkat se tmy

Anotace: -

Až dokud nespolkne nás tma

po noci vždycky přijde ráno

jenže ta mrcha musí žrát

a všechno je jí málo

 

zalézá pod nehty jak mráz

a užírá tě z nitra

po těžkých chvílích chodí krást

tak ukrajuje z jitra

 

máš na rtech úsměv, co mám rád

září mi jako měsíc stříbrem

i kdybych do temnoty spad

věřím, že společně z ní vyjdem

 

až jednou vážně všechno zhasne

až kolem utichne i smích

potom už přežijem jen na snech

já ze tvých ty zas z  mých

 

a ty se směješ dokud svítí

ono svítí dokud ty

jako já stejný pocit cítíš

že nechceš dotýkat se tmy.

Autor Bolder, 26.11.2016
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Ormissia, margaretm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí