...Hledání...

...Hledání...

Anotace: Sama básnička řekne čeho se týká...

Trápím se ,trápím a nevím,
co dělat sám se sebou mám,
snad někdy život si zpravím
a nebudu stále jen sám.

Hledám tě všude,kde to jde,
má lásko,lásko neznámá,
však nenacházím tě nikde
a tak jen bloudím ulicema.

Bloudím všude po světě,
po parcích,lesích i lukách.
Toulám se po celé planetě,
však zatím sem jak v mukách.

Už nenapadá mě žádné místo,
kam měl bych hledat jít.
ale v hlavě své mám jisto.
Sám už dále nechci žít.
Autor Balcik, 13.02.2007
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí