ladovská zima

ladovská zima

Anotace: ___

za okny je
bez sněhu
a bez sáněk
smutno mi je
 
 
písnička od Nohavici
z rádia se smutně line
obrazy od pana Lady
srdce k sobě vine
 
 
už čtvrtý měsíc 
v jednym kuse 
furt červenec
 
 
vlastně měl
jsem napsat 
prosinec
 
 
jak říkával můj děda..
 
 
,,kdyby měl sníh zadek, nakopal bych ho do něj"
 
Autor Stavák, 29.11.2016
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1, Iva Husárková, Cyrda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za návštěvu a za strofu.

30.11.2016 14:44:46 | Stavák

už se zas snášejí
hebké a bílé
vzpomínky
půjčené od Lady
z vánoční zahrady
hvězdičky v jablku
v přání Tvém milém... :)

30.11.2016 09:53:02 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí