Strachy

Strachy

Anotace: pozdrav z Afriky

Chytíš mě bez bázně
Když se nakazím břišním tyfem
Ve zlatem vyšívaných polštářích
Budu blouznit
Třást se
Červenat horečkou

Nad hlavou nebe z moskytiéry
V červených očích smíření
V těle boj
A srdce namačkané ve vysokých botách na zavazování

Úvodní slova která vedou k tancům
Mezi rozbitými talíři
O zeď
Spokojený pár
Od vždy až napořád

Chytíš mě beze strachu
Nakaženou tuberkulózou z cizích slin
Stiskneš v náručí
Necháš zapomenout
V záchvatech dávivého kašle
Na budoucnost ve světlých kapesních
Místy zabarvených do ruda
Necháš mě smířit se s bohem

Zachránče v bílých linkách
Přízraků
Autor její alter ego, 01.12.2016
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí