IKONA

IKONA

Anotace: kostrbaté rýmy

Po každé, když přepadne mne chuť zpřetrhat ostatním nitě,

spálit starodávné mosty, plamenným jazykem klít,

vzpomínka, že nic takového se tobě nesmí dít,

zachytí ruku moji jako rybářovi sítě,

dobře je mi známo, že jsem ti volný, tak špatný, že tě to odežene,

beztak největší z tvých představ nedosáhla by skutečnosti.

Jak říkaval jsem kdysi potichu a skrytě,

jak moc jsi moje, jak moc miluji tě,

beztak největší z tvých představ nedosáhla by skutečnosti.

Autor Dominik Plesr, 02.12.2016
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Poetik, Fany, dodola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

03.12.2016 04:57:56 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí