Podivné definice

Podivné definice

Anotace: ..ale patří k sobě

Slova jsou. Mizí! A možná..zůstávají!
Slova jsou stuhy uvázané do pentlí…
Slova si bláznivě na věty hrají.
Slova jsou písně, které tichem tlí.

Touhy jsou. Mizí! A možná..naplněny!
Touhy jsou lidé v těla propletlí…
Touhy jsou bláznivé, a proto nedosněny!
Touhy jsou písně, které nezetlí!
Autor Mirka Hedbávná, 13.02.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase jedna z pěkných. Díky,

11.05.2007 08:15:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí