Příchuť slasti...

Příchuť slasti...

Anotace: ...

Ještě teď cítím slastný pocit

po těle, když jsme si teplo

jako objetí podávali

v silných dávkách

a za okny v prvním patře

 

krátce zavzdychalo

slabé světlo

 

Pár milých slov jsi věnoval

úsvitu i když tma sotva

oblékla obloze

děravý tmavý plášť

 

Cítila jsem tvé ruce na svém krku,

zádech i v mých vlasech

a i přesto že se loučíme

a ty odjíždíš pryč,

cítím vůni tvé voňavky

 

a nasládlého pocitu slasti

Autor Laven De Brig, 04.12.2016
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, Dis-Con-Nect-Ted, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí