Meditace

Meditace

Anotace: Meditace

Meditace

Meditace bez legrace

Chvíle klidu, žádná štace

Klidná mysl bez rozmyslu.

Pocit vůně, pocit ticha

V tom všem se nám lépe dýchá.

Troška štěstí, troška lásky

přítomnost bez nadsázky.

 

Okamžiky štěstí

Vždyť jsme za něj zodpovědní.

Rozjímání, udobření

Je vlastní lidskému pokolení.

Autor morpo, 05.12.2016
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí