=Plyšová hračka

=Plyšová hračka

Anotace: ---(*!*)---


~Klidně si píšu~
~~~~~~~~~~~~~~
Vezmu si tužku a papíru list
začnu psát verše
ty budeš číst
přes moje rameno?To se nesluší
to přece lásko víš
mám tě rád,šeptáš mi do uší...
a přitom si přečteš
to co právě píšu na bílý list.
A pak...co pak
rád by jsi mi nabídl
knihu co jsi prý napsal v mládí
a plyšového kocoura
který v dětství s tebou spával
z dřevěného vláčku komín
který už nečmudí
a co ještě...raději už nic,nic,nic
co bys mi tak ještě dal?
A teď se na všechno podíval
a strašně se smál.

 

Promiň drahá,povídá mi potom
ty píšeš jako ten kocour
nebo snad kočka
co svými drápky škrábe
i když mám brýle,skoro jako lupu
nepřečtu nic,pro pána krále...
Víš,já na ten bílý list
jenom tak tužkou něco čmárala
a to se opravdu nedá číst.
Raději ti i já teď něco pošeptám
tak poslouchej
ty svoje poklady z mládí
přidej k těm mým
jistě si budou spolu rozumět.
Medvídek z plyše,slepice na klíček
pohádka Kuřátko v obilí
korálky,berušky a mašle do vlasů
pak šminky pro krásu.

A teď jsme se objali,pusu si dali

tady té básničce
by jsme se strašně smáli.
{ kdybys tu byl,milý }
~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 07.12.2016
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Philogyny1, Fany, Kubíno
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...slepici na klíček a pár hořkých mejdlíček... :)

07.12.2016 18:14:52 | Philogyny1

dívám se přes rameno a na ten papír skápla slzička
moc krásně psaná byla ta básnička.

07.12.2016 11:46:14 | klaun

děkuji...a ráda tě tu vidím...

07.12.2016 23:17:41 | Květka Š.

Smutnohezké :-)!

07.12.2016 07:30:54 | Fany

Panebožééé... tolik plyšátek... :-))

07.12.2016 06:18:29 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí