Hľadám Bratislavu

Hľadám Bratislavu

Anotace: ...

Hľadám Bratislavu.

Potichu chodím
po jej uliciach.
Aby si ma nevšimla
a neutiekla.

Skrytá.
Za svetelný hluk
japonských turistov.
Za červené autobusy
telefonujúcich ľudí.
Za kultúrnu samovraždu
nekultúrneho sveta.

Skryla sa,
vyľakaná
z ľudí
a dúfajúca,
že sa raz
niekto
započúva.
Autor Sofia Filein, 08.12.2016
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, LV, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí