Hebká vzpomínka

Hebká vzpomínka

Anotace: ___

Krůček po krůčku

svitem slunce zalévá zem

ta podivná nálada blízká nám všem

a hluboké ticho v patách nám kráčí

krůček po krůčku...

 

Pak slova šumí v blaženém zpěvu,

sladké víno proudem teče

a přináší tu zapomenutou něhu,

už přichází!

Drobnou stopu zanechává v čestvém sněhu

proto, ať víme kudy jít

(vždy když slunce zachází).

 

A až přijde,

půjdem zase znova pít

a tančit v dýmu naše tance.

Snad si vzpomeneme

jak

žít.

Autor Adelheidis, 09.12.2016
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Adellide, Iva Husárková, jitka.svobodova, Jin&Jang, banan
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na znovuzrození není nikdy pozdě...

09.12.2016 07:51:51 | Jin&Jang

ani moc brzo :)

09.12.2016 16:15:18 | Adelheidis

Krásně harmonické.

09.12.2016 05:45:41 | banan

Děkuji :)

09.12.2016 16:15:33 | Adelheidis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí