Čas prohry

Čas prohry

Anotace: .....

Definovaný starým
zimníkem
plním se po okraj
odspodu
nahoru

 

Dej mi ještě chvíli
tu poslední
a pusu plnou povidel
se smíchem a cinkotem stříbrných
příborů....

 

Zatímco slunce zapadá
za tím samý obzorem jako
včera
z okenních tabulek mizí moje

PS: dinosuři vyhynuli
teprve nedávno

Autor JirkaS, 09.12.2016
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: ARNOKULT, Poetik, Iva Husárková, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí