Poutníci

Poutníci

Anotace: Sedíme spolu, svět se s námi otáčí. A my?

Sedíme spolu na kolotoči
jak dva osamělí poutníci
zavřeme oči a hned se točí
pod námi plastoví koníci

Ztuhla Ti ruka u rtů
já ti zas zahřívám nohy
s pohledem do tenisových kurtů
vzýváme Antické bohy

Známe své bludné kořeny
i když se kolotoč točí
navzájem pro sebe stvořeni
- říkají pohledy očí...

Nevím, kolik cigaret
vykouříš při cestě světem
Bolest, co nechce přebolet
když bereme kolotoč dětem...
Autor Adele B., 09.12.2016
Přečteno 407x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, V.N.Losinský, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí