Wo co sakra go???

Wo co sakra go???

Anotace: mno jo, tak to je bylo a bude :o((((

... Wo co sakra... go???

Dneska je hroznej den,
je to horší než jakejkoliv zlej sen.
Měla sem tak dobrou náladu,
vpoklidu si řešila každodenní záhadu.
Ale prostě něco mi zkazilo představy,
a tak mam krapet obavy,
že mi nevyjde nic z toho, co jsem si plánovala,
celá moje úžasná vize zkrachovala.
A to jenom protože jsou mezi náma lidi,
který rádi provokujou okolí svými sobeckými činny.

Snažim se vyrovnat s tím faktem,
že prostě nevyjde všechno tak, jak by si člověk představoval,
zbyde jen to, aby jeden pořád ustupoval.
Vadí mi to, chci to změnit,
ale není to jako, vzít rozbitou skleničku a za jinou jí směnit.
Klidně se vám může zdát,
že by bylo lepší to vzdát,
ale jedna věc je jistá,
že snad zvítězí spravedlnost čistá.
Ne nezvítězí, není to tak lehký,
zvlášť pro duše křehký.
Vždycky to bude tak, že čubky dostanou.... to co chtěj,
s proč... protože život je zlej.
A na nás lidi, který to maj v hlavě v pořádku,
zbyde jen rejt nevzlednou zahrádku,
a já necham si zdát tu svojí pohádku....!!!!!!!!!!!!

Good night...
Autor Terezie Prajzlerová, 13.02.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí