Hledání duše

Hledání duše

Anotace: ...

Před Vánoci hledám dívky,

nejlépe nějaké slípky.

Co uvěří, že miluju je,

a pak hned každá běduje.

 

Do jejich očí se já směju,

když na jejich potřeby bleju.

Lásku nebo soucitnost,

to je drahý skvost.

 

Ten já si dovolit nemůžu,

démona lásky přemůžu.

Tyhle nány nemaj stejně mozek,

ode mě si zaslouží nemocniční vozejk.

 

Je to pro mě potěšení,

před Vánoci zhřešit.

Furt je lepší oběšení,

než pořád něco řešit.

 

 

Autor boneslash, 12.12.2016
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí