Já a lenost

Já a lenost

Anotace: Mám silně vyvinutou slabou vůli :)

Už od dob co jsem byla v plence,
přála jsem si sourozence.
Zkrátka někoho, kdo by mi dal znát,
jak mám si hrát, čůrat a vyrůstat.
A co čert nechtěl, stalo se,
ségra Lenost se objevila v záloze.
Všude kam chodím, mám ji v patách
No co mám povídat, je to nonstop zápřah
Večer jdu spát, ráno vstanu...
Ten bordel, co v pokoji nechává!
Oblečení na židli i na zemi, koš plný… a neprala!
V čem já půjdu do práce.
Neustále mě ukecává a k nepravostem navádí, co si s ní počnu?
Já na to dojdu, nevadí!

Včera jsem šla cvičit. Potila se na žíněnce, supěla a proklínala vše
Ona seděla na gauči, jedla čokoládu, no válela se jako líná vše
Ty její ksichty, kdo se má na to koukat a prej pojď se se mnou flákat
I co, vůle slabá, odložila jsem trikot…a přidala se
Ráno pozoruju se v zrcadle
Není ke mně moc uznalé, břich mi stále roste, asi budu plakat!
Zatnu zuby, ruce v pěst, protože já pevně věřím, že dnes večer zlákat se nenechám…
Zkouším to už po tisící ...Zvládnu to?
Názor si pečlivě utvořte, já na něj nespěchám.
Autor kiksik, 12.12.2016
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí