Ztracený přítel

Ztracený přítel

Anotace: Ztracený přítel

Nejde zapomenout, co před tím tu bylo,
to v nocích probděných srdce mi poskočilo
Nech mě tak věřit,ze smysl to mělo
Ze všechno to dobré z nás přece nezmizelo

Chybí mi všechna ta těžká rána
S pocitem stejným jak druhá strana
Už je to konec? Zavřená brána?
Každá jsme s někým a přece sama

Když mám si vzpomenout, těžko mi je
Není to hra uz vůbec komedie
Těžko to pochopí, kdo to sám to nezažije
Souznění myšlenek, hotová symfonie

Přítel je člověk, co nahradit se nedá
Přítel je duše, každý ji hledá
Přítel je v temnu ta tečka bledá
Teď jsou to vzpomínky prach na ně sedá
Autor T.O.M.S, 13.12.2016
Přečteno 181x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Gaspi03
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí