Zložité dni

Zložité dni

Anotace: ...

Hlavolámavé sú tie
Hamletovské rána
či povoliť kolenám hydrauliku
a ísť do práce

nechať na seba padať
rezance vody
z mikrofónovo dizajnovanej
ružice
a neutopiť myšlienky
v hypnotickom odtoku

navliecť sa
do textilnej masky nahoty
a rozraziť deň naplno
ako býk bránu do koridy

každou hodinou zo seba nechať
opadávať čerstvosť
v malomocenskej definitívnosti
a tešiť sa na pomstu
inkasovaním vo výplatný termín

dívať sa inam
keď mi deň s námahou kradne noc
a musím to oznámiť
spánku

aspoň na chvíľu však
necham vyhrať rebelské
nápojové lístky
a vysadnem na ohnivého tátoša
s cieľom na záchode

utriem si ústa
a v potrubí nechám svoj autogram
s príchuťou žlče

ale skutočne len občas

každý druhý deň
Autor Nervaque, 14.12.2016
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Philogyny1, hanele m., Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje ratolesti mají pro výraz nejvyššího obdivu slovo Hůstý, takže tohle je fakt Hůstý

14.12.2016 09:24:50 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí