L Á ? K A

L Á ? K A

Anotace: .... je krásná ....

L Á ? K A

LÁVKA
jééé to to správné slovo není
které vzbudí ve mně chvění
jedno písmenko se změní
pak to bude romantické snění

LÁTKA
nee zas vloudila se chybička
sice jsme do ni zahaleni
soutěžíme kdo v lepší chodí
nebo co chemické vzorce zplodí

LÁSKA
ano o lásku jsem zájem měla
jedno slovo
pět písmenek
nekonečně mnoho pocitů

Jsme zahaleni v lásce jako v látce
Spojuje nás, jako prostor mezi břehy, který lávka spojuje
Není to krásné??
Autor mayla, 14.12.2016
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, Iva Husárková, MiMiKa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné veršování a pěkný nápad. Dávám ST a vítám na literu

15.12.2016 19:55:11 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí