O alkoholu

O alkoholu

Anotace: Alkohol je ...

Alkohol, ta lidstva metla
zase se mnou zametla,
různé smetí z hlavy,
na papir mi vymetla.

Tož, co už s rány zlými,
když jsou z toho takovéhle rýmy.

jako třeba

dlaždička - dlaždička

no né, jako, rozuměj, takhle:

Vyberte sekci: Básně
Vyberte kategorii: Po chlastu
Titulek: Dlaždičky
Anotace: Postesknutí si nad emancipovanou pracovnicí
štěstí zrovna nemající

Nešikovná dlaždička.
Teď jí chybí dlaždička.

Nebo
Titulek: háčky, čárky, mezery
Anotace: To dokáže snad jen čeština

V internetových diskuzích je důležitá reciprocita,
protože člověk pak, když ty řeči pročítá,
ze snu o integraci procitá.

A nebo nápad:
Co kdyby tipování bylo nějak omezený,
třeba že by člověk mohl rozdat jen tolik tipů,
kolik sám dostal a kolik napsal děl.
Nebo jinak. Asi je to blbost ale přijde mi,
že se s tipama občas plýtvá. Třeba na moje díla. :-)

No né, tak asi budu muset toho pití fakt nechat. :-(
Autor veršovánek, 14.12.2016
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí