Čekám

Čekám

Anotace: chybí mi strašně dedeček,tak sem sem něco málo napsala:(

čekám a ty se nevracíš,
pláču a ty se nemračíš,
říkám vtípky a ty se nesměješ,

zvoním u dveří a ty neotvíráš,
ležím a ty mě nepřikreješ,
koukám na fotku a ty nic neřekneš,
já pořád...
říkám ´´ahoj´´ a ty mě nepozdravíš,
dávám kytku na hrob a ty neděkuješ,
poslouchám ty písničky a ty si semnou nezpíváš.
já pořád čekám...

Dědečku vrať se mi...
Autor Mispul, 13.02.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ale nejhorší,je,že víš,že se nikdy nevrátí

14.02.2007 16:40:00 | Mispul

já takhle čekám na tátu

13.02.2007 21:12:00 | Myška

pochmurné?jako nehezký?

13.02.2007 21:01:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí