Analfabet

Analfabet

Anotace: Technofobie!

Jsem poměrně postarší výrostek
Technologický amatér
Nejblíže ke stroji jsem měl
Když mi autobusu šofér
Tisknul jízdenku

Neznám smysl beden s obrázky
A svítících monitorů
Nelovím telefonem zvířata
Raději vídám stáda praturů
Pasoucích se na loukách

Nerozumím dnešní hudbě
Vždyť jsou to dva akordy
Neharmonický šramot
S mladými jsem na kordy
Vždyť neumí skoro číst

Přihlouplé píši básně
O tom i něčem jiném
O kouzlech i o hloupostech
Zmaten moderním života cílem
Nežli televizi pouštím si raději plyn
Autor Ravena Lupus, 15.12.2016
Přečteno 207x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí