Komu?

Komu?

Anotace: z ničeho nic

Blesky v očích,
rozžehly touhu
Jako pírko duše se povznesla,
nevím komu,
snad díky bohu,
za tu záři,
jenž ve tvém oku se roznesla

Hromy v srdci,
rozproudili vášeň
Jako v ohni tělo vzplálo,
nevím komu,
teď píši báseň,
snad jen hoře,
jenž v náručích tě přinesla

Šňůry deště,
vyplavili z očí žal
Jako anděl úsměv vzlétl,
nevím jak,
smutek se ven prokousal
Autor horymír, 13.02.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí