Obřad

Obřad

Anotace: ...

Toto je večer plný kouzel
Památná bude dnešní noc
Tiše dotáhnu ti uzel
Až budeš volat o pomoc

Až se budeš svíjet strachy
Nepřijde ti zachránce
Tento sklep kryjí staré mechy
A vlk je můj obránce

Vítej v kruhu temné moci
Dnes zachráníš svůj lid
Tvá krev odvrátí boj i nemoci
Tak se už hleď podvolit!

Nejsi první, nejsi konec
Další přijdou na řadu
Až jejich cinkne zvonec
Odnesu je k obřadu
Autor Ravena Lupus, 17.12.2016
Přečteno 218x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, MiMiKa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí