Johance

Johance

Anotace: ...

Dnes upálí Tě jako kdysi,

jak tenkrát, když byl středověk

lidé? Ti jsou horší nežli krysy

nečekej od nich žádný vděk.

 

Nejprv poběží s Tebou

a hbitě chopí se meče

pak skončí nadvláda angličanova

Ty největší jsi z bojovnic

 

Teď ač Tě ruce, nohy zebou

plaz se, musíš klečet

odvoláš všechna svá slova?

Anebo zakřič o to víc

 

Už nemám sílu zápasit

tak nenoste prosím žádnou vodu

až oheň vzplane, nehasit

vždyť právě hořím pro svobodu

 

Autor Madanik, 18.12.2016
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: mirecek, zdenka, Frr, Dreamy, Gaspi03, Fany, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš úžasně, snad nešálí mě zrak?
Jsi člověk?
Když ne, máš klobouk, hůlku a kouzelnický frak.
:) :)

09.04.2018 21:27:48 | mirecek

Nádherné..

01.06.2017 22:32:11 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Poslední sloka - bezvadný :-)!

18.12.2016 04:56:20 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí