Možná jsem blázen

Možná jsem blázen

Anotace: O sobě

Jsem poutník, co proplouvá černočernou tmou, poutník, co hledá sám sebe
Jsem podzimní vánek, který se dotýká tvé holé kůže a lehounce zebe
Jsem jako nejtěžší hádanka, blázen, co opakuje své chyby
Na cestě světem, kde lákají mě hříchy a dávají mi nesplněné sliby
Potřebuješ-li budu jako paprsky letního slunce, které tě budou neustále hřát
Budu tě pevně držet, utírat ti slzy, jednoduše cokoliv, co si budeš přát.
Jsem shluk neustále vířících se myšlenek, které nedají mi nikdy spát
Chci být polapená ve tvé náruči bezpečí, kde nechám ve větru bílou vlajku vlát.
Autor KristyZ, 19.12.2016
Přečteno 464x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Poetik, Kapka, malyK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jste tolik obdivuhodná a nádherná bytost :-)

19.12.2016 23:24:37 | Tvořilka Lenka

Mockrát děkuji :)

19.12.2016 23:27:28 | KristyZ

já děkuji za úžasného človíčka s duší hřejivé tvořivosti :-* :-):-):-)

19.12.2016 23:33:28 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí