Motýlek

Motýlek

Anotace: Seber odvahu a skoč po hlavě do propasti Nesmíš se ptát proč jen tak lze utéct z pasti Zastavit ...

Seber odvahu a skoč
po hlavě do propasti
Nesmíš se ptát proč
jen tak lze utéct z pasti
Zastavit kolotoč
zastavit hodiny
Bláhovej snílku
chceš hrát na hrdiny?
Dej tomu chvilku
až doletíš na dno
můj malej motýlku
teď už to půjde snadno.
Kdes nechal křídla
kde jsou tvý barvy
ležíš tu zlámanej
ve stadiu larvy
Na stezce odvahy motýlci umíraj
ve vlaku do Prahy na oknech usychaj
Autor Petra Beznoh, 20.12.2016
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí