Pomíjivost

Pomíjivost

Anotace: ...

Prázdno, to je to co cítíš o osamělé noci,
bolest, to je slovo, co zní nevinně.
Radost, kterou rozkradou lidé kolem tebe, jako neznámí soci,
láska, o které doufáš, že tě nemine.

Štěstí, jak dokáže pomíjivé být,
upoutáno k jednomu člověku.
O tom, jaký by život měl být,
dokážeš ukázat v jediném doteku.

Drž ji, když bude na pokraji sil,
miluj ji, jako by pro tebe byla jediná.
Ty jsi ten, co navrací život do jejích žil,
ty jsi ten, koho každý den proklíná.
Autor KristyZ, 22.12.2016
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, kdotoví, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí