Nejhorší Vánoce

Nejhorší Vánoce

Anotace: ...

Nejlepší Vánoce nechtěl bych přát

a smysl života všem trochu dát.

Už je to rutina, stereotyp,

bez dalších dárků bylo by líp.

 

Bez přátel přejoucích plno lásky,

dělajíc mi na očích samé vrásky.

Zbytečné setkání s milými lidmi,

kteří také po společnosti slídí.

 

Raději navštívím ty lidi nejhorší,

snad se nikdo z toho nepohorší.

To budou Vánoce, nejhorší v roce,

budou to dny, kdy skončím v hrobce.

 

 

Autor boneslash, 23.12.2016
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, malyK, DigBallz
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mozna ze by bylo i lip

23.12.2016 23:42:41 | malyK

Jednou určitě ;)

24.12.2016 10:42:52 | boneslash

vidim to stejně

23.12.2016 23:36:07 | DigBallz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí