Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: ...

Ať křídly smetou Ti
andělé z cesty prach.
V noci ať kroky Tvé
hvězdy osvítí.

Kouzelné Svátky Ti
ze srdce chtěl bych přát,
ať radost máš z každé
vteřiny bytí.

Dnes večer vzpomeň si,
před tím než půjdeš spát
a zašeptej touhy své,
jež srdce střeží!

Ježíšek řekl mi,
že neplatí žádné snad
a do rána přání Tvé
s radostí splní.
Autor paneach, 24.12.2016
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, kdotoví, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

25.12.2016 09:31:44 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí