Holubi

Holubi

Anotace: .

Chtěl bych sedět mezi holuby na střeše

přemýšlet kam slunce dnes vetře se

nalézat harmonii studeného větru

být blízko, tak blízko světlu.

Tam mezi holuby na parapetě okamžiku

chtěl bych se zas odevzdat starým zvykům

a pak vzlétnout s Ikarovými křídly

někam kde všechny hlasy ztichly.

Autor 8Zdenek, 27.12.2016
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: The Bell Jar Girl, Philogyny1, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ti moji taky seděli na střeše, než je jednoho po druhém odlovil jestřáb...

27.12.2016 14:15:13 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí