Touha

Touha

Anotace: Naplněná touha

Jako vítr,jako břeh,
jako vánek na mých rtech,
jako přístav na moři,
jak řeka co hovoří.
Tiše šeptá, v noci pláče,
slyší štěbetat i ptáče.
Objímám tě jako řeka,
chtivě, poloslepá.
V náručích tě hýčkám,
hladím, jsem tvá paní,
splývám, tvořím jedno tělo,
co by zemi obletělo,
chtělo k hvězdám a pak zpět,
rychlý, rychlý je můj dech.
Autor lesní víla, 30.12.2016
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, bogen, Fany, kudlankaW, banan, malyK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až se z toho červenám, tak živě to vidím
čtu to pořád do kola a pořád se stydím.

moc pěkné :)

31.12.2016 16:35:42 | klaun

Diky,tak jsu ráda,že se líbí.

31.12.2016 17:42:53 | lesní víla

Bezvadný :-)! ST

31.12.2016 07:16:23 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí