Jana

Jana

Anotace: ___

mít nadhled nad věcí
pudy zvířecí
vracím se odcházíš
ztrácím se s c h á z í š
 
jsi nedopsaná báseň
polámaný verš
stydlivý rým
/špatně bez tebe spím/
 
nahá záda
hladím hada na páteři
pohrávám si s tvými
kadeři
 
hladím tvé studené ruce
jsi malý oblázek v řece
nezapomněla jsi
milovat přece
 
sundané naušnice
přepadnul jsem tvé dva boltce
v cestě hráz z kamenů z klád 
v srdci chlad
 
jsi jediná hezká věc
kterou jsem zvlád
měl jsem tě rád
kde jsou ty časy
 
kdy jsem tvému srdci vlád
Autor Stavák, 02.01.2017
Přečteno 241x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamy, Amonasr, Philogyny1, jitka.svobodova, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co ti provedla?

03.01.2017 03:56:20 | kdotoví

Děkuji za návštěvu.

03.01.2017 17:19:30 | Stavák

Bez legrace pěkná práce.

02.01.2017 21:59:44 | klaun

Děkuji za návštěvu.

03.01.2017 17:19:12 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí