Sbohem, múzo, živote

Sbohem, múzo, živote

Anotace: opravdu není valentinská a ani to snad není báseň, ale co. Výčet mých myšlenek bolavých.

Verše mi nejdou, jen v mysl přijdou, ale jinak nic. Možná snad někdy to zpraví se samo, ale teď veršů nebude víc. Čas tiše plyne, rychlejc než rychle, ale já báseň nestvořím, podnětů bylo a vždy bude, avšak papír bez veršů zůstane. Trpím, že nemůžu vypsat a ulevit duši mé zoufale přetížené. Možná snad ptáš se, proč je mi ouvej, proč tíseň mě neopouští? Je to prosté, prý si mě nezaslouží.. Nejsem snad dobrá, milá a hodná? Někdy jsem ale zas více než nesnesitelně protvná - ale to je každý, nebo snad ne? Bolí mě slova, když to říká a tváří se u toho prazvláštně.. Bojím se! Nevím zní ta slova! Proč je jen říká?!

Jsem jenom hloupá, nebo snad nechci vědět, co naznačuje těmito slovy? Včerejší rozhovor v hlavě mi zní, doufám, že byl s tím obsahem poslední.. Proč to říkal? Mluvil pravdu nebo to s humorem neříkal?!
Autor Inies, 14.02.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen se tu pořádně vymluv, ženám to dost pomáhá, mě po-
může, když se podívá na další díl seriálu Prison break.

25.04.2007 14:03:00 | jehlaspichlas

Máš pravdu... báseň to není... je to ale výkřik bolesti... jenže, jak Ti pomoci?
Svou protivnost musíme uvazovat na uzdu, jinak je schopna rozbít vztah... to láska je mostěním mezi dvěmi lidmi... ale musí oba chtít...

14.02.2007 09:45:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí