Růže z pouti

Růže z pouti

Anotace: ...

Jsi jako růže vystřelená z pouti
Jež v dešti se kroutí
Jejíž květ se roztéká
Když namokne za ticha
A pozvolna list za listem
Odkvétá po aktu nečistém
Pomalu shazuje listy
Až zůstane jen stonek čistý
V polovině prostřelený
Ohnutý, vetchý, nalomený

Jsi jako růže žhnoucí
Plamen ocel roztavující
Svítící jako svatojánské mušky
Upíjející noc mocnými doušky
Doprovázející do světa živých
Písně zapomenutých

Víš, jsi jako všechny růže
Když drásáš vrstvy mojí kůže
A noříš se stále hlouběji
Jako duch tiše, potají
Autor Ravena Lupus, 03.01.2017
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rosenrot...?

03.01.2017 11:03:52 | Oxík

Nikoliv. Spíš nějaký záchvat.

03.01.2017 11:38:27 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí