Ánfas

Ánfas

Anotace: Autoportrét mé osoby, malé zamyšlení jak k půlnoci vidím se...

 

Definice mé osoby, ladně se vznášející,

procitám lehkomyslností taneční rezonanci

v dimenzích, hledám nekonečno.

Tvořím ve snění.

Baví mě vesmír a duchovní zprávy.

Uměním žiju, jsem nekončící elixír vláhy kreativity.

 

 

Energická, entuziasmem nabitá, blažeností pojatá,

usměvavá svéhlavá bytost luny.

Tvořící své umělecké dílo jménem Já. 

Cíl mé ladné tvorby směřuje,

do chodby labyrintem nasáklého Louvru.

 

 

Jógová lektořinka, radostí, blažeností nasáklá.

Přírodě zodpovědně naslouchám,

žiji v souladu a harmonii.

Miluju společnost, lidi,

ráda středem pozornosti jsem.

Jsem výbušná expanze sluneční gravitůdy.

Ráda poskakujíc na hlavě.

 

 

Užívám sekundy dlouhé, den prožívám plně, jako z posledního dechu.

Pohlavě slétám přes výzvy života.

Strach minimální, zbožňujíc výšky.

Vítr douvající vlasy.

Silné tělo mě formuje, pružností pěju.

Odlišná, čistě svá, velice řvavá, výřečná,

snadno zpozorovatelná.

Můj hlas rezonuje místností.

 

 

Světlý blond vlas, rty plné rumělky,

bledule modrookatá s čočky nosící.

Od malička zorné oko zakřivené s jiným úhlem pohledu už narodila se!

Milující vše živé i neživé, citlivá ke světu.

Čirá, naslouchajíc větru co nese vánek procitnutí.

Otevřená novému, neustále příjmající, učící se.

Básnění, slovní hříčky, komunikace,

hádanky v tom lebedím si.

 

 

Popsati se slovním spojením „Magická energie“.

 

 

Nakonec zamyšlení,

„Nebezpečí“ neexistuje je to „nebe s péčí“

proto bezhlavě konej.

V tomto těle jsi jen jednou.

Autor MiMiKa, 03.01.2017
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to by šlo...jen si vezmu úhelník...to se bude Eukleidés divit...

04.01.2017 12:56:58 | enigman

Anděl v lidském těle, nebo člověk s křídli ? prostě zázrak v dnešní době.
Jen aby ti to vydrželo... teda jen ať ti tovydrží co nejdéle :)

04.01.2017 12:51:57 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí