Živoucí obraz

Živoucí obraz

Anotace: Kdysi jsem miloval jednu ženu. Nejsem si jistý, jestli si vždy všimla. Ale proč si nepředstavovat, že ano.

Jsem živoucím obrazem.
Denně procházím galerií
a lidé si již dávno přestali všímat.

Trochu se mi třesou ruce, když si balím ranní cigaretu.
A lidé si již dávno přestali všímat.

Halím se do různých masek. Oblékám si kůže lidí, kteří jsou mi cizí.
A lidé si již dávno přestali všímat.

Občas brečím a řežu se.
A lidé si již dávno přestali všímat.

Jenom ty sis vždycky všimla.
Ale to už je dávno.
Autor Genju, 06.01.2017
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí