Zdi

Zdi

Anotace: ...

zdi jsou naše životy
v disociativním proudu času,
plné prasklin, šrámů,
jak svět okolo nás se mění,

tu a tam šmouha jiné barvy,
kterou zanechal někdo jiný,
když jen mihl se kolem,

nedbale přemalovaná místa,
honosná slupka skrývající
naše pravé oprýskané já,

válečkové vzory,
hluboko vtisklé do nás,
jako lásky naše,

otvory po hřebících,
křivdy hluboké a zakořeněné,

však nakonec se zbortí,
pod náporem času neobstojí
a nezbude nic,
jen hromádka cihel a barevného prachu
Autor malkapabla, 09.01.2017
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

staré zdi jsou mnohem zajímavější než ty zbrusu nové :o)
je toho mnohem víc k vidění a jsou tam i příběhy, mnohdy je to fakt krása koukat na ně - na čisté nové zdi oko nic neudrží

26.03.2017 11:06:13 | hanele m.

...zajímavý úhel pohledu...staré zdi jsou osobnosti...;-)

09.01.2017 19:54:45 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí