Reality

Reality

Praskla mi žebra
Se stejným lupnutím jako když rozlouskáváš vlašský ořech louskáčkem
Skořápka se roztříští
Na milion malých úlomků které najdeš v ještě o Velikonocích

Tíha reality se mi posadila na hrudník
Zapálila si cigaretu a s nohou přes nohu se rozpovídala o nepřízni osudu
Když spíš

Má láska mě láme v pase
Otrávila mi krev hořkostí která nejde smýt
Škrtila mě vlastní rukou
A zbila chtěním

Neuronila jsem ani slzu
Jako statická socha tě nechala s hlasitými výkřiky odejít do ráje ublíženosti
Kde samota je to nejmenší

Krev potřísnila smetanové křeslo
Když se mi vyvalila v proudech z nosu
Neznalí se zhnuseně odvraceli
Nabízeli pomoc

Jenže kdo potřebuje pomoc s pár kapkami krve
Když má prasklá žebra
A v sobě věčné dobro i lék
Heroin
Autor její alter ego, 10.01.2017
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: piťura, zelená víla, enigman, Nikita44
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U mě dobrý... ST

17.04.2017 15:51:54 | piťura

je fakt že radši louskám ořechy...

11.01.2017 10:58:57 | enigman

výstižné. ...a v sobě věčné dobro i lék by sa mi ako otvorený koniec páčilo viac.

11.01.2017 08:21:26 | maryshka

Jen nic na světě není jako heroin.

23.01.2017 21:30:20 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí